Linjat e ndihmës/shërbimet e urgjencës

Nëse jeni në krizë ose nëse keni mendime për të dëmtuar veten ose të tjerët, duhet menjëherë të kontaktoni mjekun tuaj të mjekësisë (mjek i përgjithshëm i profesionistëve të shëndetit mendor) ose departamentin më të afërt të urgjencës. Në rast emergjence, telefononi - numri i urgjencës në nivel kombëtar 112 dhe numri i urgjencës në Tiranë 127 (Republika e Shqipërisë) ose 112 për Republikën e Kosovës.

Linjat e mëposhtme të ndihmës janë të disponueshme në vendin tuaj, nëse keni nevojë për ndihmë dhe mbështetje emocionale. Ato janë vendosur për t'ju ndihmuar në përballimin e problemeve shqetësuese, dhe krizave serioze personale. Të shprehurit me dikë i cili nuk është i përfshirë personalisht, mund t'ju ndihmojë.

Ju lutemi telefononi shërbimet e urgjencës, nëse mendimet për të kryer vetëvrasje janë të pranishme ose bëhen më të shpeshta dhe të pakontrollueshme.

Ju duhet të kërkoni ndihmë në vendin ku jeni, prandaj ju lutemi zgjidhni vendin ku jeni aktualisht:

Në rast emergjence, telefononi - numri i urgjencës në nivel kombëtar 112 dhe numri i urgjencës në Tiranë 127 (Republika e Shqipërisë) ose 112 për Republikën e Kosovës.

 • Qendra Komunitare

 • Vendndodhja

  e Shëndetit Mendor Nr. 1, Tiranë

 • Vendndodhja

  e Shëndetit Mendor Shkodër

 • Vendndodhja

  e Shëndetit Mendor Korçë • Instituti i Terapise Cognitive Beheviorale

 • Faqja e internetit

  Lidhje

 • Email

  info@icbt.al

 • Mediat sociale

  Lidhje

 • Informacion

  Institute of Cognitive and Behavioral Therapy


 • Qendra e Psikoterapisë “Analitica”

 • Vendndodhja

  Blv. Gjergj Fishta, Kulla Jeshile nr.1 (ose Ndërtesa nr. 28), Kati 1, Tiranë

 • Faqja e internetit

  Lidhje

 • Informacion

  Psychotherapy Center "Analitica" • Keshillim online per te rinjte "Ti nuk je vetem"

 • Faqja e internetit

  Lidhje


 • Telefoni i ndihmes per femije "Alo 116"

 • Faqja e internetit

  Lidhje


 • Linja e keshillimit per burra dhe djem

 • Faqja e internetit

  Lidhje


 • Linja e keshillimit per gra dhe vajza

 • Faqja e internetit

  Lidhje

Për një listë me kontakte të linjave të ndihmës/shërbimet urgjencës, ju lutemi klikoni këtu.