Image: MENTUPP Logo

Mirësevini në buletinin e dytë nga projekti për Promovimin dhe Ndërhyrjen e Shëndetit Mendor në Mjedisin Profesional - MENTUPP

Image: MENTUPP Timeline

Konsorciumi MENTUPP është i ngazëllyer të ndajë me ju përditësimet më të fundit mbi projektin MENTUPP që synon ndërtimin e vendeve të punës me mendje të shëndoshë. Që nga buletini ynë i parë, ne kemi bërë përparim të rëndësishëm drejt arritjes së qëllimeve tona. Në javët në vijim, ne do të jemi në kontakt me ju për të ndarë sondazhin e parë pasues për të kuptuar se si po ecni që nga fillimi i projektit MENTUPP. Sondazhi i parë vijues do të hapet më 20 mars.

Nëse SME-ja juaj i përket grupit të ndërhyrjes së testimit në shkallë të gjerë MENTUPP, mund të na njoftoni për udhëtimin tuaj në MENTUPP Hub. Ne jemi të përkushtuar t'ju ofrojmë përvojën më të mirë të mundshme. Kjo është arsyeja pse ne dëshirojmë t'ju ftojmë të vazhdoni të përdorni Hub-in derisa të qarkullojë sondazhi i dytë vijues në qershor 2023. Ky sondazh përfundimtar do të na lejojë të vlerësojmë ndikimin e platformës dhe të identifikojmë fushat për përmirësime të mëtejshme. Ndërkohë, mund të vazhdoni të përdorni MENTUPP Hub kurdo që dëshironi.

Nëse SME-ja juaj i përket grupit të kontrollit të testimit në shkallë të gjerë MENTUPP, ju mund të na informoni se si jeni duke bërë që nga fillimi i projektit MENTUPP.

Ju lutemi bashkohuni së bashku me të tjerët në organizatat nga e gjithë Evropa dhe Australia për të ndarë komentet tuaja të vlefshme për të na ndihmuar të përmirësojmë MENTUPP Hub-in dhe të kuptojmë më mirë nevojat tuaja.

Për më shumë informacion rreth projektit MENTUPP, kontrolloni faqen tonë të internetit https://www.mentuppproject.eu/kosovo/.

 

Artikujt & Ngjarjet e fundit nga MENTUPP

 
  1. Përmbledhje e politikave #2 – MENTUPP Promovimi dhe Ndërhyrja e Shëndetit Mendor në Mjediset Profesionale
  2. Përmbledhje e politikave – MENTUPP Promovimi dhe Ndërhyrja e Shëndetit Mendor në Mjediset Profesionale
  3. MENTUPP dhe Sister-Projects në Simpoziumin e 19-të Evropian për Vetëvrasje dhe Sjellje Vetëvrasëse

 


Faleminderit për pjesëmarrjen në projektin MENTUPP. Ne e vlerësojmë vërtet interesin dhe kontributin tuaj të vyer në kërkimin tonë mbi përmirësimin e shëndetit mendor në mjediset e vendit të punës. Nëse keni ndonjë pyetje ose mendim, ju lutemi kontaktoni në mentupp@eaad.net.